Sommaruppdatering

Märkte att det var ett tag sen jag skrev här (igen). En liten uppdatering kan vara på sin plats. Morsan och hennes man har förhoppningsvis ordnat upp sin lilla fnurra på tråden, och dom ska inte separera, som det ser ut nu i alla fall. Det gör mig glad. Jag är uppvuxen med att dom två är ett par. Han har varit som en andra pappa för mig, så jag vill ju såklart att dom håller ihop.
Det har gått lite upp och ner för mig sen i våras, men nu dom sista 2 månaderna har jag mått bra. Mycket pga min framtidsutsikt. Jag har jobbat med att försöka tänka så positivt som möjligt, och kommit fram till att hur jävligt man än har det så klarar man allt bara man är glad i humöret och lever i nuet. Det är här och nu man lever, inte igår och inte sen. Det är alltid bara nu, så lev nu och ora dig inte för vad som kommer sen, säger jag.

Sen så har jag haft internet-kontakt med en supergó tjej sen ett tag tillbaks. Vi har inte träffats än, men det ska vi göra snart. Jag längtar. Och jag hoppas verkligen på att allt känns lika rätt när vi träffas som det gör när vi pratar med varandra.
Jag har sett henne på bild, och hon är supersöt!

Skolstarten närmar sig. 18e Augusti gäller det. Det är jättespännande. Ska bli intressant och se vad man får för kurskamrater.

Ingen lägenhet i sikte än, men jag ska flytta in hos en kompis. Där är lite större plats än här. Samma hyra. Jag kan förhoppningsvis få plats med alla mina saker där utan att behöva lasta över an massa hos kompisar till höger och vänster.

Nu ska jag sortera min tvätt, och sen lägga mig.

Over and out

Dagens samlade intryck.

Nu har jag kommit hem efter en väldigt omtumlande dag. Efter att alla dagens intryck har jag bestämt mig ännu än gång för att inte knäckas. Jag behöver kanske gråta ut lite till, men jäklar jag  ska inte knäckas.
Det känns som om hela världen vänts upp och ner. Men då får jag vända med den. Föjla med strömmen dit den tar mig. Jag fick ett besked från CSN idag att jag är beviljad studiemedel. Så nu måste jag försöka ladda upp batterierna inför studierna jag ska börja i höst.

Jag har nog kommit på vad jag vill göra på högskola sen frammöver. Jag är väldigt intresserad av grafisk design. Tar man en titt  i mina favoritlänkar så är den mappen störst som heter Grafik & Design. Där finns en massa photoshop-lektioner jag hittat online. Allt från enkla saker till väldigt avancerade saker.

Linda hade ett avskedskalas idag. Visst ska det bli skönt för mig att hon lämnar stan. Jag får på allvar påbörja arbetet med att komma över henne. Jag är en bra bit på vägen redan, och vill bara gå frammåt och inte se bakåt. Jag har tillochmed börjat se mig om efter nytt material, och träffar en online som jag är väldigt fäst vid redan.
Trots detta så var det lite vemodigt hos Linda. Det är en era som är över, och en ny som börjar.

Nu ska jag sova, om jag lyckas somna.

Over and out...

Vad fan är det som händer?????

Just när man trodde att allt skulle bli bra så blir det bara tvärtom. Inte nog med att jag och min sambo separerade, syrran och hennes kille gick igenom samma helvete, och nu är det morsans tur. Hon och hennes sambo sen 20+ år sen har helt plötsligt bestämt sig för att få en kris och separera. Syrrans dotter ligger inne på barnpsyk och mår skit. Vad fan är det som händer med vår familj? All trygghet är som bortblåst.

Vad ska hända härnäst? Antingen vinner vi på lotto och köper oss en lyxvilla ihop, eller så går vi under känns det som.

Jag orkar inte formulera fler meningar här nu. Jag tror jag ska sitta och stirra in i en vägg...

Motion är bra för kroppen.

Jag är precis hemkommen från en nattlig motionstur. Jag var ute på min vanliga runda runt grönområdena. Igår kom jag på tanken att testa jogga. Jag har varit rätt så överviktig men är på väg neråt nu. Jag joggade ca 100 meter igår och kännde att jag fortfarande är lite för tung för det. Men skam den som ger sig. Idag gav jag det ett nytt försök. Jag joggade samma 100-meters sträcka och kände att det kändes helt enkelt, men att det inte var lika jobbigt som igår. Så gick jag ca 300 meter, joggade 75 meter till. Så gick jag 500 meter till och slutligen joggade jag 50 meter innan jag promenerade resten av vägen hem. Det handlar om att trappa upp helt enkelt. Jag har tappat ca 10 kg sen i mars månad. Jag mår redan så mycket bättre. humöret är helt annorlunda, och min ork likaså. 10-15 kg till så kan vi börja snacka normalvikt för min del. Det fixar jag.
Nu är jag peppad till att leva ett mer aktivt liv.

Sängen ropar på mig mer än vanligt ikväll. Jag tror det är joggingen som orsakar det. Inatt kommer jag sova gott.

Over and out...

hits