Fullträff! Eller? Tja, vi får väl se... :-D

Ikväll var skoj. Det var riktigt skoj. Inte nog med att mitt projekt inom musiken sista tiden har vuxit till ett jättelikt monster när det gäller listplaceringar världen över, det kanske blir lite roligare på kärleks-fronten.

Ja, det har hänt mycket sen jag skrev sist. Vi ligger som sagt högt på listorna och det ger en boost till självförtroendet. Men det som känns mest är kanske det som hände ikväll. Jag var på fest, och där träffade jag en flicka som jag satt och pratade med hela kvällen. Vi hamnade i mys-position i soffan och pussades lite. Det var alldeles underbart. Precis vad som behövdes kan jag säga. Vi ska nog ses mer, fast varken hon eller jag vill skynda oss fram. Men vi ska kanske inte ta det för lugnt. Som med min "nätdejt" jag pratade lite med online. Visst, vi träffades på spraydate och så, men det ledde enbart till chat. Vi träffades aldrig, det rann bara ut i sanden.

Okej, jag ska inte ha för stora förhoppningar om den här flickan, händer det nåt mer så händer det. Om inte så var denna kvällen jättemysig ändå. Jag kan fortfarande känna hennes doft på min axel. Hon var söt, så är det.


Over and out!

hits